Дали постои механизам со кој ќе се контролираат буџетските трошења пред избори?

10.02.2014 Ревизијата што беше спроведена за проектот “Скопје 2014“ ќе има разрешница, делата што се опфатени не застаруваат. Ова го изјави Слаѓана Тасева, престседателка на Транспаренси Интернешнл.

Целата емисија Тренд изгледајте ја во продолжение.

 


ТРЕНД by 24vesti