Висока корупција и закони скроени по мерка во Република Северна Македонија

Транспаренси Интернешнл Македонија во рамки на проектот: Завршување на неказнивоста за голема корупција во Западен Балкан и Турција истражува случаи на корупција и следи закони донесени „по мерка“ коишто се овозможувачка околина за владеење на корупцијата наместо владеење на правото. Овој проект го спроведува заедно со Секретаријатот на Транспаренси Интернешнл и партнерите од Србија, Црна…