ЛОКАЦИЈА

Наум Наумовски Борче 58
П.Ф. 270
1000 Скопје
Република Северна Македонија

ПОБАРАЈТЕ НЀ

+389 2 3217000
+389 72 255 678

ПИШЕТЕ НИ

info@transparency.mk

Офицер за заштита на лични податоци

Викторија Милеска Цветаноска

Испрати е-пошта до следниот контакт:

  FACEBOOK

  @TransparencyMK

  INSTAGRAM

  @TIMacedonia

  TWITTER

  @ti_macedonia

  YOUTUBE

  @tzcmacedonia

  LINKEDIN

  ti-macedonia

  WHATSAPP

  +389 72 255 678

  VIBER

  +389 72 255 678