Еднократна донација

Од: 100 ден

Категорија SKU: Не е достапно

Донирај месечно

Од: 100 ден / месечно за 24 месеци

Поништи

Категорија SKU: Не е достапно

Ви благодариме што изразувате интерес за поддршка на Transparency International - Macedonia.

Поддршката која ја добиваме од Вас е од огромно значење за нас, што ни овозможува да ја оствариме нашата мисија – да се воспостави систем на добро владеење за ефикасна превенција за борба против корупцијата.

ТИ политика за донации и насоки – преземи PDF