Поддршка

Ви благодариме што изразувате интерес за поддршка на Transparency International - Macedonia.

Поддршката која ја добиваме од Вас е од огромно значење за нас, што ни овозможува да ја оствариме нашата мисија – да се воспостави систем на добро владеење за ефикасна превенција за борба против корупцијата.

ТИ политика за донации и насоки – преземи PDF
0
Донатори
0
Донации
0
Проекти

Доколку сакате да донирате Ве молиме да ги користите следниве информации:

Онлајн со картичка

Еднократна донација

From: 100 ден

Category: SKU: N/A

Генералии

Транспаренси Интернешнл – Македонија

Ул. Наум Наумовски Борче бр. 58

П.Ф. 270, 1000 Скопје,

Република Северна Македонија

тел/ факс: +389 2 3217 000

e-mail: info@transparency.mk

Банка

Халк Банка

Ул. Мито Хаџивасилев Јасмин бб

SWIFT: EXPCMK22

За донации во денари: 270-061667410193

За донации во Евра, УСД и друга странска валута: (IBAN) MK07270722000006670

Ве молиме да ни ги испратите вашите детали за контакт кои ќе ни овозможат да знаеме за вашата донација.

Благодариме за вашата поддршка.