Пријави корупција

Почитувани, Транспаренси Интернешнл Македонија Ви посочува дека при секое пополнување на овој формулар и испраќање на истиот Вашите податоци како и содржината на пријавата се строго доверливи и нема да бидат употребувани надвор од организацијата или за други цели.

Почитувани, за да биде потполно скриена Вашата IP адреса пополнете го и поднесете го овој формулар преку TOR Browser. https://www.torproject.org/download/download

Click or drag a file to this area to upload.

Молиме наведете ги Вашите контакт информации

(напоменуваме дека истите нема да бидат користени надвор од рамките на организацијата, или да бидат наменети за друга цел).

FACEBOOK

@TransparencyMK

INSTAGRAM

@TIMacedonia

TWITTER

@ti_macedonia

YOUTUBE

@tzcmacedonia