Donacion i njëhershëm

From: 100 denarë

Anulo

Kategoria: SKU: N/A

Dhuro çdo muaj

From: 100 denarë / në muaj për 24 muaj

Anulo

Kategoria: SKU: N/A

Ju faleminderit që jeni të interesuar për mbështetjen e Transaprency International-Maqedoni.

Mbështetjen që e marrim nga ju është me rëndësi  të madhe sepse na mundëson të përmbushim misionin tonë –të  krijuar një sistem të qeverisjes së mirë për preventivën efikase në luftën kundër korrupsionit.

Politika e TI-së për dhurimet dhe udhëzimet – shkarkoni PDF