Mbështetje

Ju faleminderit që jeni të interesuar për mbështetjen e Transaprency International-Maqedoni.

Mbështetjen që e marrim nga ju është me rëndësi  të madhe sepse na mundëson të përmbushim misionin tonë –të  krijuar një sistem të qeverisjes së mirë për preventivën efikase në luftën kundër korrupsionit.

Politika e TI-së për dhurimet dhe udhëzimet
0
Donatorët
0
Donacione
0
Projekte

Nëse doni të jepni donacione, Ju lutemi të shfrytëzoni informatat të mëposhtme:

Online me kartelë

Donacion i njëhershëm

From: 100 ден

Category: SKU: N/A

Informacione e kontaktit

Transparency International-Maqedoni

rr.Naum Naumovski Borçe Nr. 58 P.F. 270

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë

Tel./ faks:   +389 2 3217 000

e-mail: info@transparency.mk

Banka

Halk Banka

Rr.Mito Haxhivasilev Jasmin pa nr.

SWIFT: EXPCMK22

Për donacione në denar: 270-061667410193

Për donacione në EURO, USD dhe tjera valuta të huaj:(IBAN) MK07270722000006670

Ju lutemi të na dërgoni detajet e juaja për kontakt të cilat do t’na mundësojnë të dinim më shumë për donacioni juaj.

Ju falenderojmë për përkrahjen.