Transparency International Maqedoni Ju inkurajon në rast se keni njohuri të bazuar për egzistim të korrupsionit ose në rast se Ju keni qenë dhëshmitar ose victimë e korrupsionit të raportoni tek organizata jonë. Këtë mund ta bëni në disa menyra:

  • Përmes postës:
    Rr: Naum Naumovski Borce nr.58
    P.F 270
    1000 Shkup
    Republikën e Maqedonisë së Veriut

Nëse dëshironi dhe keni mundësi të na përkrahni financialrisht me çka do ta na mundësonit në mënyrë më efikase që ti zbatojmë aktivitetet tona në luftën kundër korrupsionit. Ju mund ta bëni këtë në këtë menyrë: DHURONI

 

Faleminderit paraprakisht për kontributin tuaj të dhuruar në orgaizatën tonë. Ju lutem ta na dërgoni dhënat tuaja të kontaktit që të dimë për dhurimin tuaj.

 

Ви посочуваме да ја прочитате и нашата политика за донации на следниот линк:
https://transparency.mk/wp-content/uploads/2020/11/ti_politika__za_donacii_i_nasoki.pdf