Транспаренси Интернешнл – Македонија Ве охрабрува при секое основано сознание за постоење на корупција или доколку Вие сте биле жртва или сведок на корупција да го пријавите во нашата организација. Тоа можете да го направите на неколку начини:

  • Преку пошта:
    Ул. Наум Наумовски Борче, бр. 58
    П.Ф. 270
    1000 Скопје
    Република Северна Македонија

Доколку сакате и сте во можност можете и финансиски да нѐ поддржите со што ќе ни овозможите поефикасно да ги спроведуваме нашите активности во борбата против корупцијата. Тоа можете да го направите на следниот начин: ДОНИРАЈ

 

Транспаренси Интернешнл – Македонија однапред Ви се заблагодарува на донираниот придонес за нашата организација. Ве молиме да ни ги испратите Вашите детали за контакт за да знаеме за Вашата донација.

 

Ви посочуваме да ја прочитате и нашата политика за донации на следниот линк:
https://transparency.mk/wp-content/uploads/2020/11/ti_politika__za_donacii_i_nasoki.pdf